info@vrolijkspel.nl

Welkom op de Vrolijkspel website


Spelen is leuk! Lekker ravotten in de buitenlucht, bouwen aan fantasieverhalen, ontdekken, experimenteren, grenzen verkennen, vriendjes maken en nog veel meer. Kinderen hebben hier de ruimte voor nodig! Het zorgt voor veerkracht:-) 

Door spelen ontwikkelen kinderen zich. Spelen gaat bij veel kinderen vanzelf. Vaak lukt het een kind niet om pratend aan te geven wat er aan de hand is; spelend lukt dat vaak wel. Spelbegeleiding kan jouw kind verder helpen in zijn ontwikkeling. Als Spelagoog breng ik in kaart waar het stagneert en help ik jouw kind middels plezierige spelsessies weer op gang. 

Vanuit mijn functie als Spelagoog heb ik ook workshops en een training ontwikkeld om meer inzichten en tools te krijgen in de wereld van het spelende kind. 

Omdat kinderen nog moeten leren omgaan met emoties en dit veelal spelenderwijs geleerd kan worden, is Vrolijkspel tevens trainer bij SOS kinderen en emoties. Hierbij is het mogelijk om diverse workshops te volgen of een training aan te vragen rondom kinderen en emoties. Ook op het gebied van Hoogsensitieve kinderen en hun emoties kun je terecht bij Vrolijkspel.

Zie verder op deze website wat er mogelijk is of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ik wens jullie allemaal veel speelplezier!

NB: VROLIJKSPEL IS PER 1 JANUARI 2023 GESTOPT MET HET SPELVERHUUR