info@vrolijkspel.nl

Training Spelbetrokkenheid

De training is ontwikkeld voor professionals en staat in het teken van spelbetrokkenheid. Hierbij is het doel om houding en vaardigheden van de pedagogisch medewerker op het gebied van spelbetrokkenheid te vergroten. Daarnaast worden er handvaten geboden om de interactie te stimuleren middels spel tussen kind en pedagogisch medewerker.

De opzet bestaat uit observaties middels video-opnames, reflecties in teamverband, praktijkoefeningen en samen aan de slag, theorie en een aantal keren coaching on the job.

De training wordt gewaardeerd door deelnemers met een 8!

Mooie recensies van deelnemende pedagogisch medewerkers zoals: "Fijne aanwezigheid tijdens observeren", "laagdrempelig gebracht", "Fijne trainer", "Zeer leerzame informatie", "Peuters reageerden op Lizette alsof ze al jaren mee speelde met hen" tot "De reflectiemomenten zijn enorm waardevol voor ons handelen geweest"!


Workshops

Workshops worden op maat, na afstemming, gemaakt. Spelbetrokkenheid staat centraal. Workshops worden op lokatie gegeven en duren tussen 1,5 uur-2,5 uur, afhankelijk van uw vraag. Workshops zijn bedoeld voor ouders (ouderavond) en gastouders en praktisch van aard.