info@vrolijkspel.nl

Training Spelbetrokkenheid

De training is ontwikkeld voor professionals en staat in het teken van spelbetrokkenheid. Hierbij is het doel om houding en vaardigheden van de pedagogisch medewerker op het gebied van spelbetrokkenheid te vergroten. Daarnaast worden er handvaten geboden om de interactie te stimuleren middels spel tussen kind en pedagogisch medewerker.

De opzet bestaat uit observaties middels video-opnames, reflecties in teamverband, praktijkoefeningen en samen aan de slag, theorie en een aantal keren coaching on the job.

De training wordt gewaardeerd door deelnemers met een 8,3!

Mooie recensies van deelnemende pedagogisch medewerkers zoals: "Fijne aanwezigheid tijdens observeren", "laagdrempelig gebracht", "Fijne trainer", "Zeer leerzame informatie", "Peuters reageerden op Lizette alsof ze al jaren mee speelde met hen" tot "De reflectiemomenten zijn enorm waardevol voor ons handelen geweest"!


Workshops

Momenteel zijn er twee workshops te volgen:

1. Spelen is geen spelletje. Inhoud gericht op spelbetrokkenheid.

2. Spel = Taal : Inhoud m.b.t. de kracht van samenspelen op taalstimulering.

Workshops kunnen eventueel op maat worden gemaakt. 

Workshops zijn bedoeld voor ouders (ouderavond), vrijwilligers en gastouders en zijn vooral praktisch van aard.

NB: Binnenkort zullen er ook workshops over Emoties en Spel in mijn aanbod verschijnen! Houd de Facebook pagina in de gaten:-)


Gastlessen

Om kennis over spel in het beroepsveld te verbreden is het ook mogelijk om mij als gastdocent te boeken. Afhankelijk van het leerjaar en niveau onderwijs wordt deze les afgestemd met betreffende docent.