info@vrolijkspel.nl

Training Spelbetrokkenheid

Vrolijkspel verzorgt de training geheel op maat n.a.v uw vraag, op lokatie.

De training is ontwikkeld voor professionals en staat in het teken van spelbetrokkenheid. Hierbij is het doel om houding en vaardigheden van de pedagogisch medewerker op het gebied van spelbetrokkenheid te vergroten. Daarnaast worden er handvatten geboden om de interactie te stimuleren middels spel tussen kind en pedagogisch medewerker.

De opzet bestaat uit observaties middels video-opnames, reflecties in teamverband, praktijkoefeningen en samen aan de slag, theorie en een aantal keren coaching on the job.

De training wordt gewaardeerd door deelnemers met een 8,3!

Mooie recensies van deelnemende pedagogisch medewerkers zoals: "Fijne aanwezigheid tijdens observeren", "laagdrempelig gebracht", "Fijne trainer", "Zeer leerzame informatie", "Peuters reageerden op Lizette alsof ze al jaren mee speelde met hen" tot "De reflectiemomenten zijn enorm waardevol voor ons handelen geweest"!


Workshops

Een workshop kan in overleg op een ochtend, middag of avond worden gegeven, op locatie. Een workshop duurt maximaal 2 uur.

Momenteel zijn er twee workshops te volgen:

1. "De kracht van spel". Inhoud is gericht op het belang van spel.

2. "Spel =  de taal van het kind". Inhoud van deze workshop is meer gericht op interactie tijdens het spel en de kracht van samenspelen op taalstimulering (VVE).

De workshops zijn bedoeld voor ouders, vrijwilligers en gastouders en zijn vooral praktisch van aard.

NB: In het najaar zal er ook workshop over kinderen en emoties in mijn aanbod verschijnen! Houd de Facebook pagina in de gaten:-)


Gastlessen

Om kennis over spel in het beroepsveld te verbreden is het ook mogelijk om mij als gastdocent te boeken. Afhankelijk van het leerjaar en niveau onderwijs wordt deze les afgestemd met betreffende docent.