info@vrolijkspel.nl

                                                                     Ik ben Lizette Aarts, oprichter van Vrolijkspel.

                                               Ik ben Spelagoog, Opgroeiondersteuner en moeder van twee prachtige meiden.

Vrolijkspel.nl is ontstaan vanuit mijn betrokkenheid als welzijnswerker (kinderwerk-tienerwerk-jongerenwerk en opbouwwerk) in wijken, scholen en (buurt)verenigingen. Hierbij zag ik dat spel meer met kinderen doet dan enkel een leuke vrijetijdsbesteding. En dus trok ik mijn ondernemersschoenen aan. Weken van schuren, schilderen, ontwerpen, ontdekken, ideeën uitwerken gingen vooraf. Ik kon hierin mijn creatieve kant goed kwijt. Vanuit Vrolijkspel.nl verhuur ik nu prachtige  spellen! Kijk voor meer onder het kopje 'spelverhuur.


 

Ik kwam er al snel achter dat spel en spelen niet alleen leuk is maar ook van wezenlijk belang voor de sociale, motorische, emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Daarom ben ik de opleiding tot Spelagoog gaan volgen aan de Hogeschool te Utrecht. In  juni 2018 heb ik hierin mijn diploma behaald. Hiermee kwam er een diepere dimensie in Vrolijkspel: het belang en de kracht van spel op de kaart zetten is mijn missie geworden! U kunt nu ook bij Vrolijkspel terecht voor individuele spelbegeleiding  voor uw kind.  Mail gerust geheel vrijblijvend een afspraak.

 

Daarnaast ben ik ook werkzaam op basisscholen in het kader van VVE. Op vraag van peuterspeelzalen, heb ik een training spelbetrokkenheid ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Deze training wordt inmiddels al door diverse organisaties omarmd en beoordeeld met een 8,3!