info@vrolijkspel.nl

Welkom op de Vrolijkspel website


Spelen is leuk! Lekker ravotten in de buitenlucht, bouwen aan fantasieverhalen, ontdekken, experimenteren, grenzen verkennen, vriendjes maken en nog veel meer. Kinderen hebben hier de ruimte voor nodig! Het zorgt voor blije gezichten. En spelen is niet alleen voor kinderen: je bent nooit te oud om te spelen!

 Soms is het samen spelen lastig, zie je dat je kind blijft hangen in steeds hetzelfde spel, of speelt je kind heel vluchtig, gooit met alles en lijkt nergens interesse in te hebben. Ik heb vanuit mijn functie als Spelagoog speciaal voor Vrolijkspel workshops en een training ontwikkeld om meer inzichten en tools te krijgen in het spel van het kind. De training is bedoeld voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers die met het jonge kind werken. De workshops zijn vooral een aanrader voor ouders.

Omdat kinderen nog moeten leren omgaan met emoties en deze ook belangrijk zijn bij het spel van het kind, is Vrolijkspel ook trainer bij SOS kinderen en emoties. Hierbij is het mogelijk om diverse workshops te volgen of een training aan te vragen rondom kinderen en emoties. Zie verder op deze website wat er mogelijk is of neem contact op.

Spelen gaat bij veel kinderen vanzelf. Helaas niet bij elk kind. Vaak lukt het een kind niet om pratend aan te geven wat er aan de hand is; spelend lukt dat vaak wel. Spelbegeleiding kan uw kind verder helpen in zijn spelontwikkeling.  Voor individuele spelbegeleiding kunt u dus ook terecht bij Vrolijkspel.

Uiteraard kunt u bij Vrolijkspel.nl ook nog steeds terecht voor het spelverhuur tegen vrolijke prijzen!  Van blikwerpen tot stokvangen, van sjoelen tot vier-op-een-rij, bibberspiraal tot doeltrapspel. Voor een speelse dimensie aan je familiedag, kinderfeestje, clubdag, straatspeeldag, buurtbarbecue, zeskamp etc.

Ik wens jullie allemaal veel speelplezier!

Vrolijke groet, Lizette Aarts